Lite om oss

We love té och vill att fler ska kunna dricka riktigt gott té – på alla möjliga sätt!

 Vi kurerar vårt té genom att skapa unika blandningar och väljer alltid de bästa tésorterna som vi tycker blir det allra godaste téet.

Alltså, vi till och med stavar té ”té”, bara en sån sak.

Och du kan vara helt lugn, vi kommer aldrig bli det stora téhuset med ett fullständigt sortiment som du hittar i varje varuhushylla. Vi föredrar ett mindre urval av téer som vi själva gillar.

Men vi lovar att fortsätta addera produkter som gör tévärlden lite roligare – och mer oväntad.

Superkul att du har upptäckt oss!

 

Vår bakgrund 

Oki Tea startade i Stockholm 2022 av Oki Billengren och Petter Ödeen som tyckte att det saknades ett piggare alternativ på témarknaden. Erfarenheterna som té-master respektive art director har varit grunden till ett varumärke som utmanar med smak och design. Oki har en gedigen erfarenhet från arbete med mat och dryck. Hon har bland annat utvecklat konceptet för Tesalongen på Svenskt Tenn. Genom åratal av provning av olika tésorter har hon en tydlig idé om vilka téer och blandningar som är de absolut godaste. Och det är precis de som får heta Oki Tea.

 

Följ oss gärna på Instagram och få tips om hur man brygger sitt té för bästa resultat, kombinerar té med mat och annat kul. Hoppas du trivs och hittar din favorit i Sveriges nyaste téhus!

Titta, ibland står det om oss i tidningen!

Svenska Dagbladet Mat&Dryck

Plaza Interiör

Tidningen Hotell & Restaurang

Tidningen Vego

Svenska Dagbladet Mat&Dryck